Går det att radera ett användarnamn?

Träningsresultaten är anonymiserade och kan inte kopplas till en fysisk person. Nuvarande system stödjer inte möjligheten att radera befintliga användarnamn. Man kan dock ta bort kopplingen till ett användarnamn från sin lärarsida om man inte längre vill se det i sina grupper. Det går INTE att ångra en sådan borttagning. Användarnamn som varit inaktiva en längre tid (ca ett år) kommer automatiskt att arkiveras, dvs tas bort från den aktiva databasen. De går INTE att hämta tillbaka.

Comments are closed.
WordPress Image Lightbox Plugin